top of page

Tandartsenpraktijk Novadent biedt u perfecte kwaliteit in tandzorg alsook in alle tandtechnische uitvoeringen in ons eigen labo.

U kan in onze groepspraktijk terecht voor een verschillende tandheelkundige behandelingen. Door onze jarenlange praktijkervaring, continue interactie tussen tandarts en tandtechnieker en het investeren in hoogwaardige technologie staan wij garant voor hoge kwaliteit, ‘zorg op maat’ en service voor de patiënt en zijn gezin.

Preventie

Wij werken preventief om tandproblemen te voorkomen. Dat wil zeggen dat we voorstander zijn van regelmatige en periodische controles voor het ganse gezin, een goede mondhygiëne met juiste poetsinstructies en jaarlijkse preventieve RX-foto’s van de tanden.

Duurzame behandelingen

Wij gebruiken hoogwaardige materialen, instrumenten en apparatuur om kwalitatief werk af te leveren. Zowel in onze kabinetten als in ons labo.

Esthetiek

Individuele behandeling

Wij vinden het belangrijk voor iedere patiënt een behandeling op maat te vinden. Wij leveren met plezier de nodige inspanningen om individuele vragen en problemen te behandelen en om met elke patiënt een vertrouwensband op te bouwen.

Wij vinden esthetiek in onze behandelingen belangrijk en proberen aan de esthetische eisen van iedere patiënt te voldoen. In onze huidige maatschappij heeft de cosmetische tandheelkunde een belangrijke plaats ingenomen. Dit alles uiteraard zonder het functionele uit het oog te verliezen.

bottom of page